Ημέρα Γνωριμίας 2023

23-03-2023


Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει για πρώτη φορά μετά την κρίση της πανδημίας, δια ζώσης «Ημέρα Γνωριμίας» (Open Day). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Τμήμα θα είναι ανοικτό, ώστε να υποδεχθεί μαθητές/ήτριες και καθηγητές/ήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 11:00 – 14:00. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης (https://goo.gl/maps/3hXCQRzRuhBwc8aY9) και να συμμετέχουν σε δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Οι δράσεις αυτές σχετίζονται με υποδοχή και ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, παρουσίαση Τμήματος, ξενάγηση στο campus του Πανεπιστημίου στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης, ξενάγηση σε χώρους διδασκαλίας, ξενάγηση και συμμετοχή σε Εργαστήρια, επιδείξεις, συνομιλία με φοιτητές/ήτριες και φοιτητικές ομάδες, συνομιλία με καθηγητές/ήτριες, κ.ά.

Όποιο σχολείο ή μεμονωμένος/η ενδιαφερόμενος/η επιθυμεί να παρευρεθεί στην Ημέρα Γνωριμίας, παρακαλούμε να συμπληρώσει τη φόρμα https://forms.gle/3BgrNghcysVJgYDD9

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
συμμετοχής

Τοποθεσία
Πανεπιστημιούπολης

 

 

Για    περαιτέρω     πληροφορίες,    επικοινωνήστε    με    τον    Αν.    Καθηγητή    Νίκο    Πλόσκα (nploskas@uowm.gr).